ŠKOLENIA 2015

11.02.2015 14:35

Napriek tomu, že v roku 2015 som už nechcel organizovať detský letný tábor pre Odborový zväz zamestnancov železníc, predsa zorganizujeme iba malý "rodinný" tábor pre vlastné vnúčatá a cca 40 detí. Po výborných skúsenostiach so zorganizovaním a realizáciou prímorského detského tábora v Tribunji, aj v roku 2015 budem na DOHODU vykonávať školenia táborových vedúcich - hlavných vedúcich, vedúcich a prípadne animátorov nielen pre domáce tábory, ale aj pre zahraničné tábory v Chorvátsku, keďže do tejto destinácie sa rozhodlo organizovať svoje tábory (a rekreácie) i v roku 2015 mnoho občianskych združení, cestovných agentúr a cestovných kancelárií z celej Slovenskej republiky.

Rozsah školenia t.j. vyučovacích 17 hodín a záverečná skúška zložená z teoretickej i praktickej časti je podmienená Ministerstvom školstva SR, ktoré mi vydalo pre túto činnosť akreditáciu.

Obsahovo sú zohľadnené vždy požiadavky usporiadateľa, to znamená obsah pre prímorský tábor v Chorvátsku alebo domáci tábor na Slovensku.

Záujemcovia o termíny na školenia sa môžu nahlásiť osobne na tel. čísle 0903 949 584 alebo prostredníctvom e-mailu: Taboryzf@gmail.com

—————

Späť